• Fesztiválok 2017 (Szeretlekmagyarország.hu, 2017. május 29.)
  Összeszedtük 2017 legnagyobb hazai fesztiváljait! Ti készültök már? Mi nem tudjuk eldönteni, melyiket várjuk a legjobban.

 • Önkénteseket keres a Színházak Éjszakája 2017! (Színház.org, 2017. június 12.)
  Az immáron 6. éve, több mint 30 fővárosi színház részvételével 2017. szeptember 16-án megrendezésre kerülő Színházak Éjszakája rendezvényre önkéntes segítők jelentkezését várja első sorban az alábbi feladatokra…

 • Önkénteseket keres a Színházak Éjszakája (Artandgo.hu, 2017. június 13.)
  Minden 18. évét betöltött, középfokú végzettséggel rendelkező színházkedvelő jelentkezhet.

 • Színházak Éjszakája – Kaland a cooltúrára vágyóknak (Journality.hu, 2017. június 19.)
  2017. szeptember 16-án érkezik a VI. Színházak éjszakája 36 színházzal és programjaikkal. Az előző évekhez hasonlóan már június 16-tól vásárolhatók karszalagok kedvezményes áron. A végleges program szeptember 1-jétől nyilvános.

 • Színházak Éjszakája 2017 – Indul a kedvezményes jegyértékesítés (Színház.org, 2017. június 19.)
  Szeptember 16-án tartják a VI. Színházak Éjszakáját, amelyen 36 színház vesz részt. Az előző évekhez hasonlóan már június 16-tól vásárolhatók karszalagok kedvezményes áron. A végleges program szeptember 1-jétől nyilvános.

 • Színházak Éjszakája 2017 – Jegyelővétel és jegyárak itt! (Kultúraonline.hu, 2017. június 21.)
  Idén elővételben olcsóbbak a jegyek a Színházak éjszakája 2017-es rendezvényére!

 • Most 20% kedvezménnyel vásárolhatók a belépők a Színházak Éjszakájára (Színház.hu, 2017. június 28.)
  Elindult a kedvezményes karszalagvásárlás lehetősége a szeptember 16-án megrendezésre kerülő rendezvénysorozatra.

 • Színházak Éjszakája – kaland a cooltúrára vágyóknak (Marieclaire.hu, 2017. július 6.)
  Szeptember 16-án érkezik a VI. Színházak éjszakája 36 színházzal és programjaikkal. Az előző évekhez hasonlóan már most megvásárolhatók karszalagok kedvezményes áron. A végleges program szeptember 1-jétől nyilvános.

 • Fesztiválokon nyerhetünk belépőt a Színházak Éjszakájára (Színház.org, 2017. július 16.)
  A Színházak Éjszakája idén úgy döntött, nem hagyja ki kedvenc művészeti fesztiváljait, és ellátogat Szegedre, Kapolcsra és Nagyharsányba.

 • Színházak Éjszakája nyáron is! (Est.hu, 2017. július 19.)
  A Színházak Éjszakája idén három művészeti fesztiválra, Szegedre, Kapolcsra és Nagyharsányba is ellátogat, ahol egy-egy kirakós játékkal és megnyerhető belépőjegyekkel várják az önkéntesek a fesztiválozókat.

 • Kaland a kultúrára vágyóknak: Színházak Éjszakája (Humenonline.hu, 2017. július 19.)
  Még soha nem volt részed egyéjszakás kalandban és kipróbálnád, milyen? Szeptember 16-án rád vár a Színházak Éjszakája! Egy este, amikor nem kell hét óra hét percig várni, hogy felgördüljön a függöny; egy este, amikor nincsenek nézők, csak résztvevők; egy este, amikor nem a színpadon, hanem a backstage-ben folyik a játék; egy este, amikor rajtad múlik, meddig tart a program. Az összes esemény látogatására érvényes karszalagok augusztus 31-éig 20%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg a www.szinhazakejszakaja.hu oldalon.

 • SzínDarab – Tértetris Színházak Éjszakája módra (Cornandsoda, 2017. július 19.)
  A Színházak Éjszakája szervezői nagyon jól tudják, mekkora buli hajnali ötig partyzni a Narancsligetben, majd hatkor már sorban állni színházjegyekért. Ahogy Bartókot hallgatni is a beremendi csillagos ég alatt egy szénabálán ülve. Vagy átadni magadat az érzésnek, hogy a Káli-medence a Te Toszkánád. És persze hagyni, hogy egy olyan, valódi fesztiválváros, mint Szeged, magába szippantson.

 • A kocka el lesz vetve – A Színházak Éjszakája fesztiválozik (Színház.hu, 2017. július 19.)
  Aki a THEALTER-en, a Művészetek Völgyében vagy az Ördögkatlanon aznap a leggyorsabban rakja össze a tértetrixet, páros karszalagot nyer.

 • A Thealteren is standot állít a Színházak éjszakája (Szeged.hu, 2017. július 20.)
  Karszalagot nyerhetnek a szeptember 16-ai Színházak éjszakájára a szegedi Thealter, a Művészetek Völgye és az Ördögkatlan látogatói.

 • Színházak Éjszakája - Játékkal várják a nyári fesztiválok közönségét (Webrádió.hu, 2017. július 20.)
  Karszalagot nyerhetnek a szeptember 16-ai Színházak éjszakájára a Thealter, a Művészetek Völgye és az Ördögkatlan látogatói

 • Három fesztiválon is egy kis ügyességgel páros karszalagot nyerhetsz a Színházak Éjszakájára – mutatom, megéri! (Mizuscafe.hu, 2017. július 20.)
  A Színházak Éjszakája idén úgy döntött, nem hagyja ki kedvenc művészeti fesztiváljait és ellátogat Szegedre, Kapolcsra és Nagyharsányba. Mindhárom fesztiválon egy-egy kirakós játékkal várják majd a Színházak Éjszakája önkéntesei a fesztiválozókat.

 • Játékkal várják a nyári fesztiválok közönségét (Demokrata.hu, 2017. július 20.)
  Karszalagot nyerhetnek a szeptember 16-ai Színházak éjszakájára a Thealter, a Művészetek Völgye és az Ördögkatlan látogatói.

 • Színházak Éjszakája – Játékkal várják a nyári fesztiválok közönségét (Szegedma.hu, 2017. július 20.)
  Karszalagot nyerhetnek a szeptember 16-ai Színházak éjszakájára a Thealter, a Művészetek Völgye és az Ördögkatlan látogatói.

 • Fesztiválozz a Színházak Éjszakájával nyáron is (Euroastra.info, 2017. július 20.)
  Ismerős az a sztori, amikor hajnali ötig bulizol a Narancsligetben (lásd: Ördögkatlan), majd hatkor már sorban állsz színházjegyekért? És az, amikor a beremendi csillagos ég alatt Bartókot hallgatsz egy szénabálán ülve? Vagy az az érzés, hogy a Káli-medence a te Toszkánád? Hogy Szeged igazi fesztiválváros?

 • A Színházak Éjszakájával a fesztiválozók is nyerhetnek (Origo.hu, 2017. július 20.)
  A Színházak Éjszakája idén három művészeti fesztiválon, Szegeden, Kapolcson és Nagyharsányban is képviselteti magát, és aki velük játszik, annak szabad bejárása is lehet a szeptemberi rendezvényre.

 • Tértetrisszel belépőt nyerhetnek a Thealter vendégei, hat előadásra már elkelt minden jegy (Délmagyar.hu, 2017. július 21.)
  Közel 50 programot láthat a közönség 9 helyszínen, péntek déltől lehet "élőben" jegyet venni a régi zsinagóga udvarán.

 • Nyerj karszalagot! (Kultúra.hu, 2017. július 21.)
  Karszalagot nyerhetnek a szeptember 16-ai Színházak éjszakájára a Thealter, a Művészetek Völgye és az Ördögkatlan látogatói. Mindhárom fesztiválon egy-egy kirakós játékkal várják majd a Színházak Éjszakája önkéntesei a fesztiválozókat: aki az adott napon a leggyorsabban kirakja a tértetrist, páros karszalagot nyer a szeptember 16-ai Színházak éjszakájára, amelynek keretében 36 budapesti teátrum várja rendhagyó programmal az érdeklődőket.

 • A kánikulában gondoljunk kicsit az őszre is! (Válasz.hu, 2017.július 21.)
  Ismerős az a sztori, amikor hajnali ötig bulizol a Narancsligetben (lásd: Ördögkatlan), majd hatkor már sorban állsz színházjegyekért? És az, amikor a beremendi csillagos ég alatt Bartókot hallgatsz egy szénabálán ülve? Vagy az az érzés, hogy a Káli-medence a te Toszkánád? Hogy Szeged igazi fesztiválváros?

 • Rakjuk össze! – Itt a Színházak Éjszakája dala (Színház.org, 2017. augusztus 21.)
  “Gyere, rakjuk össze az éjszakát. És tartsuk egyben hajnalig. Nekem az se baj, ha nálam vagy nálad. Pár percre szétesik”.

 • Rakjuk össze! - Megmutatjuk a Színházak Éjszakája hivatalos dalát (Színház.hu, 2017. augusztus 21.)
  A The Biebers és Puskás Peti számának klipjében Lovas Rozi, Borbély Alexandra, Trokán Nóra, Görgényi Fruzsina, Kopek Janka és Eke Angéla is szerepel.

 • Egy rakás szexi színésznővel támad a Színházak Éjszakája himnusza (Player.hu, 2017. augusztus 21.)
  Bocsánat a szóviccért, de a The Biebers rakta össze a Rakjuk össze című dalt, ami a Színházak éjszakája himnusza lett. A klipje tele van csodálatos nőkkel.

 • Mi már tudjuk, hova csábít az ősz (Ridikul.hu, 2017. augusztus 21.)
  Hamarosan itt az ősz, és eszünkbe juthat az őszi falevelek színkavalkádja, ami remekül megmutatkozik a programok színes választékában is. Közös terepfutás, sportágválasztás, szüret, sajtmustra, színházak, közösségi kertek és Kutatók Éjszakája vár ránk.

 • Rakjuk össze! – Itt a The Biebers új dala, ami elindít a Színházak Éjszakájára (Lángoló gitárok.hu, 2017. augusztus 21.)
  Hamarosan ismét itt a Színházak Éjszakája. Az idei rendezvény hivatalos dalát Puskás Peti és a The Biebers készítette el.

 • Lovas Rozi és Borbély Alexandra is bulizik a The Biebers új klipjében (Hvg.hu, 2017. augusztus 22.)
  A Rakjuk össze! lett az év egyik legizgalmasabb eseményének himnusza.

 • Rakjuk össze! – A dal, ami elindít a Színházak Éjszakájára (Hvg.hu, 2017. augusztus 22.)
  „Gyere, rakjuk össze az éjszakát. És tartsuk egyben hajnalig. Nekem az se baj, ha nálam vagy nálad. Pár percre szétesik” – E buzdítással kezdődik az idén szeptember 16-án megrendezésre kerülő Színházak Éjszakája hivatalos dala, amelyet a The Biebers és Puskás Peti készített.

 • Így vágj neki a Színházak Éjszakájának (Port.hu, 2017. augusztus 22.)
  „Gyere, rakjuk össze az éjszakát. És tartsuk egyben hajnalig. Nekem az se baj, ha nálam vagy nálad. Pár percre szétesik.” – A 2017. szeptember 16-án látogatható Színházak Éjszakája hivatalos dala kezdődik így, amelyet a The Biebers és Puskás Peti alkottak meg.

 • Ezek a színésznők összerakják az éjszakát, nálad vagy náluk, de nem úgy (Index.hu, 2017. augusztus 23.)
  Idén is lesz Színházak Éjszakája - ezúttal szeptember 16-án -, amit elég menő módon harangoznak be a szervezők: a The Biebers írt egy kétértelmű számot arról, hogyan tolják ki az éjszakát hajnalig, ami a nyilvánvalón kívül szólhat akár arról is, hogy milyen jó is az éjszakát különféle színházak kulisszái mögött tölteni.

 • Színházak Éjszakája – Hivatalos dala (Kultonline.hu, 2017. augusztus 22.)
  „Gyere, rakjuk össze az éjszakát. És tartsuk egyben hajnalig. Nekem az se baj, ha nálam vagy nálad. Pár percre szétesik.” – A 2017. szeptember 16-án látogatható Színházak Éjszakája hivatalos dala kezdődik így, amelyet a The Biebers és Puskás Peti alkottak meg. 

 • Kit cipel Borbély Alexandra? (Válasz.hu, 2017. augusztus 25.)
  Már kaphatók a jegyek a Színházak Éjszakájára, amelyet most nem az évad végén, hanem az elején rendeznek meg. 

 • Színházak Éjszakája 2017 - még tart a kedvezmény (Zene.hu, 2017. augusztus 29.)
  Színházak Éjszakája 2017 - augusztus 31-ig tart a kedvezmény. 

 • Így rakták össze – színésznők a Színházak Éjszakája hivatalos daláról (Fidelio.hu, 2017. augusztus 30.)
  Az idei Színházak Éjszakája első hivatalos dalát Puskás Peti és a The Biebers alkották meg.  

 • A különleges The Biebers videóklip (Rtl.hu, 2017. augusztus 31.)
  Különleges körülmények között készült a The Biebers legújabb klipje, melyben rendhagyó módon a zenekar eredeti tagjai közül szinte senki nem látható, a srácokat színésznők alakítják.

 • Összerakták – Egy videóklip, hat színésznő (Színház.hu, 2017. augusztus 31.)
  A Színházak Éjszakája hivatalos dalát idén a The Biebers játssza. A klipben szereplő hat színésznőből öttel beszélgettünk. 

 • Rakjuk össze! - A dal, ami elindít a Színházak Éjszakájára (Bellacafe.hu, 2017. augusztus 31.)
  „Gyere, rakjuk össze az éjszakát. És tartsuk egyben hajnalig. Nekem az se baj, ha nálam vagy nálad. Pár percre szétesik.” – A 2017. szeptember 16-án látogatható Színházak Éjszakája hivatalos dala kezdődik így, amelyet a The Biebers és Puskás Peti alkottak meg. 

 • Lámpafényes színháztúra (Kultúra.hu, 2017. szeptember 1.)
  Rakjuk össze! Hogy mit? Az egész estés színházi programunkat, csak magunknak! 

 • Színházba éjszaka! (ZetaPress.hu, 2017. szeptember 1.)
  Szeptember 16-án szombaton immár hatodik alkalommal hívja közös egy-éjszakás kalandra a cooltúrára vágyókat Budapest Önkormányzata – tudtuk meg délelőtt a Jurányi Inkubátorházban. 

 • Szeptemberi programajánló (WeLoveBudapest.com, 2017. szeptember 1.)
  Itt van újra, szép, és mint mindig, eseményekben gazdag. Az ősz elhozza a legváltozatosabb fesztiválokat, a klubbulik és a koncertek újra beterelnek a négy fal közé. A legjobb szeptemberi budapesti programok. 

 • Új programokkal készülnek a Színházak éjszakájára (Teol.hu, 2017. szeptember 1.)
  Idén először színháztörténeti sétákkal is készülnek a szervezők szeptember 16-án a Színházak éjszakájára, amelyre harmincöt színház készül több tucat programmal és új darabjaikhoz kapcsolódó eseményekkel. 

 • Új programokkal készülnek a Színházak éjszakájára (Kemma.hu, 2017. szeptember 1.)
  Idén először színháztörténeti sétákkal is készülnek a szervezők szeptember 16-án a Színházak éjszakájára, amelyre harmincöt színház készül több tucat programmal és új darabjaikhoz kapcsolódó eseményekkel. 

 • Idén 4 új teátrum csatlakozott a Színházak Éjszakájához (OrientPress.hu, 2017. szeptember 1.)
  Szeptember 16-án immár 35 színház több száz programmal várja az érdeklődőket a Színházak Éjszakáján. 

 • SZÍNHÁZAK ÉJSZAKÁJA SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ 2017 / GALÉRIA (Színház.org, 2017. szeptember 1.)
  Idén először színháztörténeti sétákkal is készülnek a szervezők szeptember 16-án a Színházak éjszakájára, amelyre 35 színház készül több tucat programmal és új darabjaikhoz kapcsolódó eseményekkel! 

 • Új programokkal készülnek a Színházak éjszakájára (Baon.hu, 2017. szeptember 1.)
  Idén először színháztörténeti sétákkal is készülnek a szervezők szeptember 16-án a Színházak éjszakájára, amelyre harmincöt színház készül több tucat programmal és új darabjaikhoz kapcsolódó eseményekkel. 

 • Új programokkal készülnek a Színházak éjszakájára (Sonline.hu, 2017. szeptember 1.)
  Idén először színháztörténeti sétákkal is készülnek a szervezők szeptember 16-án a Színházak éjszakájára, amelyre harmincöt színház készül több tucat programmal és új darabjaikhoz kapcsolódó eseményekkel. 

 • Új programokkal készülnek a Színházak éjszakájára (Beol.hu, 2017. szeptember 1.)
  Idén először színháztörténeti sétákkal is készülnek a szervezők szeptember 16-án a Színházak éjszakájára, amelyre harmincöt színház készül több tucat programmal és új darabjaikhoz kapcsolódó eseményekkel. 

 • Színháztörténeti séták, nyílt próbák és premierek a Színházak Éjszakáján (Színház.hu, 2017. szeptember 1.)
  Szeptember 16-án hatodik alkalommal hívja közös kalandra a kultúrára vágyókat a Színházak Éjszakája. 

 • Színházak Éjszakája – hatodszor (Hetedhéthatár.hu, 2017. szeptember 1.)
  2017. szeptember 16-án hatodik alkalommal hívja, közös, egy éjszakás kalandra a cooltúrára vágyókat Budapest Főváros Önkormányzata támogatásából megvalósuló Színházak Éjszakája.

 • Rakjuk össze! A színházak éjszakájával indul az évad (Ittlakunk.hu, 2017. szeptember 1.)
  Idén először színháztörténeti sétákkal is készülnek a szervezők szeptember 16-án a Színházak éjszakájára, amelyre 35 színház készül több tucat programmal és új darabjaikhoz kapcsolódó eseményekkel.

 • Nagyon színes lesz a Színházak Éjszakája (Híradó.hu, 2017. szeptember 1.)
  35 helyszínen színes és változatos programokkal várják azokat szeptember 16-án, akik jobban szeretnének bepillantani a kulisszák mögé.

 • Színházak éjszakája hatodszorra is (Nullahategy.hu, 2017. szeptember 1.)
  35 helyszínen színes és változatos programokkal várják azokat szeptember 16-án, akik jobban szeretnének bepillantani a kulisszák mögé.

 • Új programokkal készülnek a Színházak éjszakájára (Bama.hu, 2017. szeptember 1.)
  Idén először színháztörténeti sétákkal is készülnek a szervezők szeptember 16-án a Színházak éjszakájára, amelyre harmincöt színház készül több tucat programmal és új darabjaikhoz kapcsolódó eseményekkel.

 • A jelmezpróbától a túróscsusza-partyig (Origo.hu, 2017. szeptember 1.)
  Idén először színháztörténeti sétákkal is készülnek a szervezők szeptember 16-án a Színházak éjszakájára, amelyre harmincöt színház készül több tucat programmal és új darabjaikhoz kapcsolódó eseményekkel.

 • Újra Színházak Éjszakája (Kultonline.hu, 2017. szeptember 1.)
  Szeptember 16-án hatodik alkalommal hívja közös, egy éjszakás kalandra a cooltúrára vágyókat Budapest Főváros Önkormányzata támogatásából megvalósuló Színházak Éjszakája.

 • Új programokkal készülnek a Színházak éjszakájára (Szoljon.hu, 2017. szeptember 1.)
  Idén először színháztörténeti sétákkal is készülnek a szervezők szeptember 16-án a Színházak éjszakájára, amelyre harmincöt színház készül több tucat programmal és új darabjaikhoz kapcsolódó eseményekkel.

 • Újra Színházak Éjszakája! – Színháztörténeti séták, nyílt próbák, slampoetry, premierek (Színház.org, 2017. szeptember 1.)
  Idén először színháztörténeti sétákkal is készülnek a szervezők szeptember 16-án a Színházak éjszakájára, amelyre harmincöt színház készül több tucat programmal és új darabjaikhoz kapcsolódó eseményekkel.

 • Színháztörténeti séták is lesznek az idei Színházak Éjszakáján (Ifipress.hu, 2017. szeptember 2.)
  Harmincöt színház készül több tucat programmal és új darabjaikhoz kapcsolódó eseményekkel a szeptember 16-án megrendezésre kerülő Színházak Éjszakájára, amelyen idén újdonságokkal is várnak.

 • Színházak éjszakája, debütálókkal (Népszava.hu, 2017.szeptember 2.)
  Újdonságokkal és új résztvevőkkel várja az éjszakai kalandozást kedvelőket a Színházak Éjszakája szeptember 16-án.

 • Bővül a Színházak éjszakája (Magyarhírlap.hu, 2017. szeptember 2.)
  Rakjuk össze mottóval várják az érdeklődőket szeptember 16-án.

 • Újra Színházak Éjszakája (Kultúrszalon.hu, 2017. szeptember 3.)
  2017. szeptember 16-án hatodik alkalommal hívja közös, egy éjszakás kalandra a cooltúrára vágyókat Budapest Főváros Önkormányzata támogatásából megvalósuló Színházak Éjszakája.

 • Újra Színházak Éjszakája (Terasz.hu, 2017. szeptember 3.)
  2017. szeptember 16-án hatodik alkalommal hívja, egy éjszakás kalandra a cooltúrára vágyókat Budapest Főváros Önkormányzata támogatásából megvalósuló Színházak Éjszakája.

 • A játéké a főszerep a Színházak Éjszakáján (Magyaridők.hu, 2017. szeptember 3.)
  A korábbi évekhez képest több program és négy új csatlakozó színház várja szeptember 16-án a délutántól éjszakába nyúló Színházak éjszakáján a közönséget.

 • Színháztörténeti séták, nyílt próbák, slampoetry, premierek – Újra Színházak Éjszakája (Funzine.hu, 2017. szeptember 4.)
  Szeptember 16-án hatodik alkalommal vár az egy éjszakás kalandra és cooltúrára vágyókat a Színházak Éjszakája. Idén 35 színház több tucat programmal várja a karszalaggal rendelkező érdeklődőket.

 • „A Színházak Éjszakája mindenkinek jó lehetőség” (Artandgo.hu, 2017. szeptember 4.)
  A Jurányi Ház idén nem csak résztvevője, de társszervezője is a Színházak Éjszakájának – Kulcsár Viktóriát kérdeztük.

 • Színházak Éjszakája 2017 (Nowmagazin.hu)
  2017. szeptember 16-án hatodik alkalommal hívja közös, egy éjszakás kalandra a cooltúrára vágyókat Budapest Főváros Önkormányzata támogatásából megvalósuló Színházak Éjszakája.